Tjänster

Reportage: Vi utför reportage i form av redaktionella uppdrag för kund-, fack- och branschtidningar men även för dagspress och magasin.

Dokumentation: Håller ditt företag på med ett byggprojekt eller en ombyggnad och vill få det dokumenterad så tar vi gärna hand om det.


Företagsfotografering: Vi fotograferar även på uppdrag och erbjuder bilder, framtagna exklusivt för varje kund. Eftersom vi har en bakgrund inom pressfotografi så kan vi erbjuda ett unikt, journalistiskt bildspråk som bygger på att fånga det väsentliga med hjälp av autentiska, berättande bilder utan avkall på estetiken.
Vi fotograferar gärna image- och PR-bilder på era medarbetare, era lokaler och er verksamhet. Bra bilder använt på rätt sätt skapar bättre kundrelationer och i förlängningen bättre äffärer. Ni tjänar på att visa vilka ni är.


Personalfotografering: Era medarbetare är företagets ansikte utåt. Genom riktigt bra bilder så stärker ni ert varumärke och skapar förtroende bland era kunder.
Vi vet att din och dina medarbetares tid är värdefull. Vi kommer därför gärna till dig och tar med oss en portabel studio eller fotograferar avslappnade bilder i befintlig ljus och miljö.


Företagsböcker: Egna fotoböcker utgör en fantastisk present till era anställda efter en kick-off, teambuilding eller firmafest. En bok som beskriver ert företag är en väldigt användbar marknadsföringsprodukt som t.ex. en gåva till en befintlig eller potentiell kund. Böcker är även ett väldigt effektivt sätt att presentera en dokumentation av ett byggprojekt eller exempelvis lanseringen av en ny produkt.
Låt oss ta hand om hela kedjan. Från fotograferingen tills ni håller boken i er hand kan vi erbjuda så lite som en veckas leveranstid.
Böckerna finns i olika material och storlekar. Från prisvärda miniböcker i 12x12 cm till 30 x 40 stora, påkostade böcker med tjocka sidor.


Utskrifter: Varför bara visa upp bilderna på hemsidan eller i kundbroschyrer när du kan smycka ut kontoret med de. Vi gör gärna i ordning stora utskrifter som lyser upp entren, en vägg med porträttbilder på alla anställda, eller varför inte julkort åt era kunder.
Arkivbeständiga utskrifter utförs via Epsons vassaste skrivare och material med perfekta resultat. Vi arbetar i kalibrerad miljö vilket gör att utskriften blir exakt som ni förväntar er.
Storleken på bilden och val av pappret kan anpassas helt efter era behov. I samband med printbeställningen kan vi även montera era bilder på tjockt kartongpapper, plexiglas, aluminium och många andra matrial. Behöver ni hjälp med ramningen så ordnar vi naturligtvis även det.


Utbildning: För att underlätta för ditt företag och dina medarbetare att själv hantera digitala bilder till webb eller tryck erbjuder vi olika utbildningspaket.

Tillbaka till infomenyn